Vegyen részt Ön is a BVK és a Mentors & Partners Group vezetőképzésen!

A BVK a jövőben képzéseket tervez annak érdekében, hogy a vállalkozók fejleszteni tudják kompetenciáikat. Ennek a képzéssorozatnak az első állomása a Mentors & Partners Grouppal együttműködésben indított vezetőképzés. Amennyiben más jellegű képzés iránt érdeklődik, azt szintén tudja jelezni felénk a bejegyzésben lévő linkre kattintva.

Célunk, hogy a programba jelentkező vállalkozások vezetői, tulajdonosai számára olyan unikális tudást adjunk át, mely jelentős fejlődést hoz munkájukban elsősorban azzal, hogy a 2023-as gazdasági helyzetre, valamint a 2023-2028-as időszak várható piaci tendenciáira is tekintettel célpiacukat, a vásárlóik, megrendelőik, és kulcsembereik motivációját, döntéshozatali mechanizmusukat jobban, más szempontok alapján is megismerik. Módszertant és technikákat adunk azok értelmezéséhez és menedzseléséhez, ezáltal hozzájárulva a programban résztvevő vezetők és cégek teljesítményének maximalizálásához. A vezetőképzés a Mentors & Partners Group saját fejlesztésű, nemzetközi szinten is egyedülálló RISE Human Development Systemen alapszik. Amennyiben más jellegű képzés érdekli, azt is itt tudja jelezni nekünk:

ÉRDEKLŐDÖM A BVK ÉS A MENTORS & PARTNERS KÉPZÉSE IRÁNT

Mentors & Partners Group

A képzést tartó partnerünk, a Mentors & Partners Group Európa legjobb tanácsadó cége díjat nyerte el 2022-ben, a The European Awards szavazásán. Az elmúlt 4 évben realizált bevételnövekedése alapján a Financial Times Európa leggyorsabban növekvő menedzsment tanácsadással foglalkozó cégének rangsorolta, a Europe’s Fastest Growing 1000 listáján. 2001 óta több mint 500 üzletfejlesztési projektet zártak le sikeresen. Partnerünk többek között stratégiai tanácsadás, business mentoring, menedzsment- és értékesítési fejlesztési programok, recruitment tevékenység, nemzetközi piacra lépés menedzselése, brand- és imázsmenedzsment területeken vesz részt multinacionális cégek nemzetközi központjai, nemzetközi cégek hazai központjai, hazai nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások és mikrovállalkozások fejlesztési munkáiban.

Mi az a RISE?

A RISE Human Development System az emberek döntéshozatalát vizsgálja, elemzi és azonosítja be. Ez az egyetlen olyan eszköz a világon, amely valóban képes megkülönböztetni és kettéválasztani az „eredeti”, „jelen”, „gyermekkori” és „idolikus” személyiségállapotokat, ezzel pedig beazonosítja a mindennapi döntéseket, krízishelyzetekben hozott döntéseket, és végig követi személyiségváltozásunk múltját, várható jövőjét, az ezáltal várható üzleti és magánéleti kihívásokat definiálva. A RISE fejlesztésének 2001-es kezdete óta a 1.500.000+ kitöltésből, ezen belül az elmúlt 3 évben, 14 országban, 187 szervezetfejlesztési programban elvégzett több mint 94.000 elemzésből származó információ lehetővé tette, hogy a post-COVID, és a háborús recesszió sújtotta 2023-28-as időszakra releváns adatokon alapuló megoldásokat alkosson a Mentors & Partners.


A vezetőképzés időtartama és a képzési napok felépítése

A vezetőképzés egy 3 hónapos időtartamú fejlesztési program, mely 3 egymásra épülő (havi egy nap) képzést, illetve a képzéshez szorosan kapcsolódó, két képzési nap között a vezető konkrét munkájában elvégzendő feladatokat, és azok egyéni értékelését tartalmazza. A teljes  fejlesztési program egy három hónapon át tartó konkrét fejlődési időszakot, tanulási folyamatot jelent.  A kontakt napokon kívül a képzés részeként a program tartalmaz emailes, telefonos, video meetinges értékeléseket, egyeztetéseket is.

1.NAP

Az első alkalom célja a résztvevők ismereteinek közös szintre hozása, a „közös nyelv” megteremtése. Bemutatásra kerülnek a RISE Human Development System metodikájára épülő személyiségtípusok, és azok jellemzői, a Mentors & Partners Group generációs elmélete, a háztartások fizetőképességének változása, és ennek hatása a munkahelyi környezetre, az egyénre, a szervezetre. A résztvevők átfogó, stratégiai szintű információkat kapnak a piaci változásokról, ennek a kollégák és az üzleti partnerek döntéshozatali mechanizmusára gyakorolt hatásáról.

2.NAP

A második képzési nap az egyén sikeréről, az egyén teljesítményének a maximalizálásáról szól. Megtörténik a résztvevők komplex RISE elemzésének kiértékelése, egyéni versenyelőnyök, lehetséges buktatók definiálása és azok menedzselése, az egyéni fejlesztési programpontok meghatározása.

3.NAP

Az utolsó képzési nap az első két napra építve gyakorlatba átültethető eszközöket, módszertanokat biztosít a résztvevőknek, hogy saját magukból és az általuk vezetett szervezetből a maximumot kihozzák. A képzési nap az idol-talent kapcsolatot helyezi fő fókuszba: hogyan tudnak a vezetők idolként fellépni, hogy irányítani és megtartani is képesek legyenek kollégáikat, ehhez milyennek kell egy vezetőnek, illetve egy szakmai idolnak lennie 2023-ban.

A program márciusban indul, a pontos dátumról a jelentkezők bevonásával fogunk dönteni a március 2-án tartott tájékoztató előadást követően.  Az előadáson lesz lehetőség kérdezni a Mentors & Partnerstől és a programról.

A képzés díjáról az érdeklődés jelzése után küldünk információt!

Részvételi szándékát a vezetőképzésről tartott március 2-i előadáson az alábbi űrlap kitöltésével tudja jelezni:

ÉRDEKLŐDÖM A BVK ÉS A MENTORS & PARTNERS KÉPZÉSE IRÁNT