2018. november 22-én kerül megrendezésre Vidar Andersen – Master Pitch tréningje a BVK székházában. Vidar Andersen, a nemzetközi szinten ismert és elismert startup szakértő, tanácsadó és oktató magyar startupok számára tart szakmai előadást pitchelés témában, majd 10 kiválasztott vállalkozás számára személyre szabott mentorálást biztosít. 

 width=
A november 22-i workshop napján a szakértői előadás után, a megjelent startupoknak mini pitch tartására nyílik lehetőségük. A délután folyamán Vidar Andersen 10 kiválasztott startupnak személyre szóló tréninget tart.

A program letölthető itt: PROGRAM SUMMARY_Vidar Andersen

Még van 10 helyünk a workshopra, startupok jelentkezését várjuk!
Jelentkezni a jova.timea@bvk.hu e-mail címen lehet.

Vidar Andersen a 2018 márciusában megrendezésre került első budapesti Rheinland Pitch on Danube startup versenye előtt mentorálta a ringbe szálló magyar startupokat, értékes tanácsokat adott, továbbá ő vezette a Dunán, a Ludwig hajón megrendezett elődöntőt.

A Wirtschafts Woche szerint Vidar az egyik legfontosabb szereplője a német startup világának. Elismert szakember a New YorkTimes, CNN, Forbes és a BBC Click szerint is, hogy csak párat említsünk nemzetközi elismerései közül. A 43 éves, több díjat nyert norvég szakember azon kívül, hogy számos saját startupot is alapított, tanácsadóként, mikrobefektetőként és trénerként is segít más vállalkozóknak abban, hogy hogyan tudnak valóban hatékony startupokat felépíteni.

Mindezek mellett pedig ő a Rheniland Pitch, Észak-Rajna-Wesztfália legnagyobb startup versenyének motorja és műsorvezetője is, és több ezer pitch-el a háta mögött.

 width=

Note: The project is implemented with the support of the European Regional Development Fund. The information included in this publication does not necessarily reflect the official position of the EU.

www.skhu.eu