Virtuális sorban állási lehetőséget kínál mobilapplikációjával a CANTWAITER

 

A kialakult járványhelyzetre reagálva virtuális sorban állási lehetőséget kínál a strandüzemeltetők és vendéglátóhelyek számára mobilapplikációjával a BVK vezetése alatt álló Interreg EYES projektjében szlovák és magyar intézmények konzorciuma által meghirdetett Be Smart verseny egykori nyertese, a CANTWAITER. A vendéglátóipart megreformáló mobilapplikáció nyújtotta innovatív megoldásról Papp György, a startup CEO-ja mesélt nekünk.

 width=

Rendszerünk virtuális sorokat csinál a fizikai sorokból, ami például egy strandon vagy egy vendéglátóhely előtt kialakult tömeg esetében nagyon hatékony lehet a jövőben. Ezzel nemcsak hogy járványidőben segíthetünk gyorsabban visszaszerezni a vendégek bizalmát, ami egyébként kulcsfontosságú lesz a 2020-as szezonban, hanem egy olyan innovációt ajánlhat a strandüzemeltető vagy étterem tulajdonos a vendégeinek, ami egyben a kényelmüket is fokozza – emelte ki Pap György.

Hogyan működik?

Miután letöltötte a Google Play vagy App Store áruházból a CANTWAITER applikációt, könnyen beszkennelheti az asztalnál lévő QR kódot. Nem kell többé várakozni a pincérre, hiszen a virtuális étlap azonnal a kezében van, melynek segítségével azonnal böngészhet a látványos képek közt és pár kattintással már rendelhet is. Ezt követően rendelése állapotát bármikor ellenőrizni tudja. Emellett pénztárcára sincs már szükség, hiszen a fizetés az applikáción keresztül történik.

További részletes információk:  https://hu.cantwaiter.com/