NyitniKÉK, NyitniKÉK!

Jön a tavasz, ezzel együtt pedig érkezik a KÉK már hagyományosnak mondható Nyitva! Fesztiválja, amin idén mi is részt veszünk!

Március 27-től keresd a Crafts Popup elnevezésű kézműves üzletünket, kiállítóterünket a Király utca 25-ben! Számtalan programmal, workshoppal készülnek a kézműveseink az egyhónapos nyitvatartásunkra, érdemes tehát követni minket közösségi média felületeinken, valamint jelezni az érdeklődést az eseményünkön, hogy biztosan ne maradj le semmiről!

A Nyitva! Fesztivál kezdetéig Facebook– és Instagram-oldalunkon bemutatjuk nektek a széles korosztályt és számos művészeti ágat képviselő kézműveseinket, valamint mesterségüket. Március végétől pedig indul a buli Erzsébetvárosban: kézművészettel telik majd meg a kerület szíve – többek között egy faragóművész látvány faragása is a programunk része lesz.

Jelen esetben a “mindent a szemnek, semmit a kéznek” elv természetesen már csak a workshopok miatt sem lesz érvényes, de az alkotáson túl arra is lesz lehetőség, hogy a művészek termékeit megvásárold és haza vidd!

Mi már nagyon várjuk, hogy kinyithassunk, addig is tarts velünk és jelezz vissza az eseményünkön, ahol a nyitva tartásunk alatti összes programot megtalálod egy csokorba gyűjtve!

MEGNÉZEM AZ ESEMÉNYT