Minden érdeklődőt várunk 2016.05.05-én, csütörtökön 18.00 órától a Budapest SMART Vállalkozói Okospont rendezvényén.

Helyszín: BVK Budapest SMART Vállalkozói Okospont, BP7 Rákóczi út 18. II. emelet

Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációs űrlap:

Név:*
E-mail cím:*

BMP logo

Fővárosi mikrovállalkozások számára indította el a Budapest Mikrohitel Programot a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK). A kedvezményes kamatozású hiteleket azok a budapesti székhelyű vagy telephelyű, életképes üzleti tervvel rendelkező mikrovállalkozások igényelhetik, melyeknek az összes foglalkoztatotti létszáma 10 főnél kevesebb, valamint előző éves nettó árbevételük vagy mérlegfőösszegük nem haladja meg a 2 millió eurót (600 millió forintot).

A Budapest Mikrohitel igényelhető:

  • gépek, berendezések, más beruházások finanszírozására,
  • ingatlan vásárlásra, építésre, átalakításra, felújításra,
  • forgóeszköz biztosítására a beruházáshoz kapcsolódóan vagy önállóan is,
  • valamint megkötött szerződésekből származó árbevétel előfinanszírozására.

IMG_8706

A workshopon bemutatkozik a London Beaty stúdió képviselében Galambos Gáborné Zsuzsa, aki a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány mikrohitele segítségével kozmetikai nagykereskedést nyitott, mely 100%-os tisztaságú aromaterápiás olajokat árusít. Zsuzsa több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kozmetikusként 2011-ben Angliában vállalt munkát, ahol lehetősége nyílt szakmai tudását bővíteni. A külföldön szerzett ismereteit itthon kamatoztatja. Interjúnkat itt olvashatja!

Budapest SMART Vállalkozói Okospont

Budapest belvárosában, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székhelyén található Budapest SMART Pont a már vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó fiatalok számára nyújt segítséget személyes kompetenciáik és készségeik, valamint vállalkozói ismereteik fejlesztésében. Az egy-egy vállalkozással kapcsolatos témát körüljáró, nagy gyakorisággal megrendezett szakmai műhelymunkák minden érdeklődő számára nyitottak és ingyenes látogathatók, az üzleti ötletükkel regisztráló fiatalok pedig további ingyenes szolgáltatásokat érnek el.

Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

A Közalapítvány indulása óta folyamatosan kulcsszerepet játszik a hazai non-profit mikrofinanszírozási programokban, melynek célcsoportját a méretük, az igényelt hitelösszeg nagysága vagy egyéb ok miatt a kereskedelmi bankok hitelezési tevékenységén és gyakorlatán kívül eső mikrovállalkozások jelentik. A non-profit mikrofinanszírozási szektor részükre kínál megoldásokat, melyek segítik az önfoglalkoztatóvá válásukat, a vállalkozásuk fejlesztését, bővítését és további munkahelyek teremtését.

Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 18.
Honlap: http://www.bvk.hu/
Telefon: +36 1 269 6869

Bejelentkezés díjmentes üzletfejlesztési tanácsadásra: tanacsadas@bvk.hu

Bejelentkezés díjmentes finanszírozási tanácsadásra: mikrohitel@bvk.hu